Pliki do pobrania

Poniżej zamieszczamy do pobrania szereg materiałów dotyczących szeroko rozumianej pomocy społecznej. Są to wszelkiego rodzaju opracowania i zestawienia przygotowane przez związki zawodowe, organy rządowe oraz organizacje pozarządowe. Zapraszamy do częstych odwiedzin tej zakładki gdyż mamy nadzieję, że plików wciąż będzie przybywać. Aby pobrać/otworzyć plik wystarczy kliknąć na ikonkę znajdującą się obok wybranego dokumentu. Do przeglądania dokumentów konieczne jest posiadanie bezpłatnego oprogramowania firmy Adobe.

data wstawienia Nazwa dokumentu pobierz rozmiar
 2012-05-27  Informacja o realizacji zadań pomocy społecznej w latach 2009-2011   logo pdf 0,82 MB
 2012-05-27  Informacja o realizacji świadczeń rodzinnych w okresie od 1 stycznia 2009 do 31 grudnia 2011 r.  logo pdf 0,56 MB
 2012-05-27  Informacja o sytuacji dochodowej rodzin posiadających dzieci na utrzymaniu logo pdf   0,50 MB